fialennu.com
Koti Kaikki Kaupat Finnkino Alennuskoodi
Finnkino Kampanjakoodi, Kampanjakoodi ja Alennuskoodi Maaliskuu 2023
> > Jatkaa finnkino.fi

✿ Löydät helposti tarpeesi sivustoltamme - Kampanjakoodi & Kampanjakoodi! Katso alla olevasta kohdasta Finnkino Alennuskoodi ja Tarjouskoodi säästääksesi lisää. Suosituin tarjous: Stadiumoutlet: Jopa 20% Alennus.

 • Kaikki
 • Alennukset

MAINOS

 • Stadiumoutlet: Jopa 20% Alennus

  Tehokas aika 31-12-23
 • Training365.fi Tarjoukset - Jopa 50 % Alennus

  Tehokas aika 31-12-23
 • Säästä Rahaa Ostamalla Finnkinon Sarjalippuja - Hinnat Yhtä Matala Kuin 40€

  Tehokas aika 20-6-23
 • Finnkinon Sarjalipuilla Säästät

  Tehokas aika 21-5-23
 • S-Etukortilla 15% Alennus Kuukauden Elokuvasta Finnkinolla

  Tehokas aika 20-6-23
 • Finnkino Tarjoaa 40% Alennuksen

  Tehokas aika 23-6-23
 • Jopa -40% Alennuksella Kun Käytössäsi On Finnkino Tarjous

  Tehokas aika 23-6-23
 • Finnkino:n Koko Valikoima Nyt Vähintään 30% Alennuksessa

  Tehokas aika 23-6-23
 • Enintään 50% Käytöstä Finnkino-pistorasiasta

  Tehokas aika 23-6-23
 • Vastaanota Jopa 50% Rajoitetun Ajan Finnkino-myynti

  Tehokas aika 23-6-23

Maija Rajamäki-Nieminen
2017-02-25 23:36:08

Upeat Metropolitanin esitykset

On suurenmoista saada nähdä suuren oopperatalon monipuolisia esityksiä huippuesiintyjineen. Alkaessani käymään MetOperan esityksissä, katsojia oli suhteellisen vähän. Vuosi vuodelta katsojien määrä on lisääntynyt, tämän talvikauden esityksiä on alettu esittää suuremmassa katsomossa. Jokaisesta oopperasta on kolme esitystä, suosikkioopperoista on ollut lisäesityksiäkin. Omalla kohdallani on meneminenkin helppoa, muutama kilometri sivutieltä moottoritielle josta pääsen nopeasti Turkuun sekä parkkihalli Louheen, sieltä hissillä katutasoon, kadun ylitys niin olen jo Finnkinossa. Ooppera esityksiin meneminen on erilaista kuin elokuviin. Siellä on vaatenarikat, pöydällä on ohjelmanesityslista sekä lasikulhossa Fazerin suklaamakeisia, ja siitä sitten katsomonsaliin istumaan hyville penkeille. Muuten penkit ovat paremman näköiset kuin Metropolitanin. Unohtamatta, ennen esityksen alkamista toivotetaan tervetulleeksi.

Nervat
2012-06-17 13:06:30

Suomen suurin leffateatteriyritys

Muuten ihan ok teattereita, mutta itse yritys on tappanut paljon pieniä ja viihtyisämpiä leffateattereita.Finnkinon omat teatterit ovat melko ilmeettömiä ja tyypillisiä. Finnkinon sivusto on siisti ja selkeä, mutta verkkokaupassa ei voi maksaa luottokortilla, mistä miinus.

FAQ for Finnkino

Onko kauppiaalla Finnkino alennusosio?

Joo. Haluatko erittäin edullisia Finnkino -tuotteita ilman tarjousta? Siirry sitten osoitteeseen finnkino.fi ja käy kauppiaan erikoismyynti -osiossa. Finnkino -kampanjatuotteiden ylivarastointivaraus tarjotaan jokaiselle asiakkaalle alennettuun hintaan. Älä odota, kunnes suosikkisi on loppuunmyyty!

Kuinka ottaa yhteyttä Finnkino?

Finnkino: n asiakaspalvelukanavan painike näyttää sanat \"ota yhteyttä asiakaspalveluun\" etusivun alareunassa. Löydä vain painike ja voit sitten keskustella verkossa Finnkino -asiakaspalvelun kanssa. Tämä johtuu siitä, että Finnkino pyrkii tarjoamaan asiakkaille laadukasta palvelua.

Arvioi
3.0 / 657 Äänestää

fialennu.com käyttää evästeitä varmistaakseen, että voimme tarjota sinulle parhaan kokemuksen sivustollamme. Jos jatkat, fialennu.com olettaa, että hyväksyt evästekäytäntömme. Lue lisää