fialennu.com
Koti Kaikki Kaupat Booking Com Lahjakortti
Booking Com Lahjakortti Helmikuu 2023
> > Jatkaa booking.com

Booking Com Lahjakortti: löytyi 5 • Booking Com verkkokauppa nyt - 15% pois käytöstä. Napsauta verkkokauppaa hyödyntääksesi Kampanjakoodi ja Alekoodi. • Vapaa

MAINOS

Ilona Pakkasvirta
2013-12-19 20:50:44

Nopea ja edullinen tapa löytää mukava majoitus!

Kun oppii varaamaan Booking comin kautta, se käy kerta kerralta helpommin. Aluksi arastelin systeemiä, mutta pian huomasin, että saan ihan oikeita etuja mm.genius alennus 10%. Nyt kun suunnittelen matkoja, käyn kurkkaamassa Booking com tarjouksia. Siskonikin innostui seuraavasta reissusta, jonka teemme yhdessä. Varasin juuri edullisen ja kivan majoituksen Tallinnassa!

Pekka J Luumi
2015-11-01 21:41:34

Booking on toiminut aina

Olen käyttänyt Bookingin hotellitilausjärjestelmää jo monia vuosia. Tilannut olen tämän kautta kymmeniä kertoja, aina on toiminut hienosti ja edullisesti.

Reijo Salokannel
2014-06-10 19:58:28

Rikollista olisi jos systeemi olisi vielä helpompi

Joitakin kertoja palvelua käyttäneenä, enimmäkseen ulkomailla, olen havainnut toiminnan erittäin loogiseksi ja näppäräksi. Vaihtoehtoja on joka hinta- ja laatuluokkaan. Karttapalvelu on myös kätevä, Siitä näet vaivattomasti sijaitseeko majoitus oikeassa suunnassa omiin tarkoitusperiisi. Vilpittömästi suosittelen.

Markku Nyström
2015-02-06 03:22:00

Toimii erittäin hyvin ja luotettava.

Kesken reissun kaikki hoituu todella hyvin, tarvittaessa saat vaikka palvelua suomenkielellä. Suosittelen, nytkin varauksia valmiina jo Suomessa.

Jari Pulkkinen
2015-06-06 13:17:22

Helppokäyttöinen ja luotettava.

Ilman hankaluuksia, toimii luotettavasti ja varausehdot selkeästi esillä.

Tero Rautiainen
2015-06-27 15:30:47

hyvä

hyvät ja selkeät sivustot.Ei ole nykyään valuuttakurssi keinottelua enää,joskus oli thaimaan valuutta vääristynyt noin 30%,Kiitos että olette nykyään rehti varaussivusto,ja edullinen,KIITOS.

mimmu
2014-04-06 16:19:08

tällä sivustolla ei tarvitse arpoa :)

helppo, nopea ja kertoo melkein parhaiten hotellin tiedot. Ainoa mihin olen törmännyt jo useasti, viimeksi muutama viikko sitten lontoossa..vaikka maininta että maksa paikan päällä, luottokorttiasi ei veloiteta niin aina lähes on veloitettu. Lontoossa oli tarkoitus että matkakaveri maksaa yhden yön ja minä toisen niin olikin kaikki otettu minun kortilta eikä eka kerta, en tiedä onko bookingin vai aina hotellien vika...?

Marjatta Lehtinen
2013-03-05 18:20:45

Mistä löydän helposti yösijan?

No tietysti Bookig.com:sta. Se on äärimmäisen helppo käyttää ja sieltä löytyy yösija joka lähtöön ja vielä hyvillä ehdoilla ja hinnoilla. SUOSITTELEN!

Ulla Ansalahti
2013-05-23 19:22:39

Helppoa kun heinän teko

Hotellin varaus on helppoa ja yksinkertaista. Näkee heti yleiskuvaa varaamastaan hotellista ja voi katsella muiden antamia kommentteja. Suosittelen lämpimästi!

Elina Kontiola
2013-12-12 10:37:19

Loistava perushotelli, loistavalla paikalla!

Tämä hotelli on ollut suosiossani siitä asti kun ensimmäinen tuli Tampereelle! Suosittelen niin yksin matkustaville kuin kaksinkin :)

FAQ for Booking Com

Onko kauppiaalla Booking Com alennusosio?

Aivan oikein, Booking Com on käynnistänyt verkkokaupassaan erityisen myyntiosion vastauksena Booking Com -asiakkaiden kasvavaan kuluttaja -intoon. Erikoismyyntialueella jokainen Booking Com -asiakas voi ostaa suosikkituotteitaan edulliseen hintaan.

Kuinka ottaa yhteyttä Booking Com?

Booking Com asettaa asiakaspalvelukanavan booking.com -kotisivulle ja jokaiselle yksityiskohtaiselle sivulle, josta on helppo löytää \"Ota yhteyttä asiakaspalveluun\" -painike. Booking Com -asiakkaat voivat löytää booking.com -palvelusta booking.com erilaisia yhteydenottotapoja kommunikoidakseen asiakaspalvelun kanssa.