fialennu.com
Koti Kaikki Kaupat Opiskelija Alennus Finnkino

Opiskelija Alennus Finnkino Syyskuu 2023

> > Jatkaa finnkino.fi

Voit hyödyntää Opiskelija Alennus Finnkino verkkosivuillamme. Voit myös ilmoittaa Tarjouskoodi itse, jos sinulla on alakoodia, jota ei vielä löydy sivustoltamme. Hottter-tarjous: VOITA 1000€ LAHJAKORTTI JA NAPPAA 10% ALEKOODI - Keskisenkello!

 • Kaikki
 • Alennukset
 • VOITA 1000€ LAHJAKORTTI JA NAPPAA 10% ALEKOODI - Keskisenkello

  Tehokas aika 13-12-23
 • 5% Bonus Jokaisesta Tilauksestasi - Disturb

  Tehokas aika 31-12-23
 • Opiskelija Alennus Finnkino

  Tehokas aika 22-12-23
 • Finnkino Tarjoaa Nyt Arkiliput Vain 8€ Kappalehintaan

  Tehokas aika 24-9-23
 • S-etukortilla -15% Finnkinon Kuukauden Elokuvista

  Tehokas aika 31-12-99
 • Finnkinosta Saat Keskiviikkoisin 20% OFF Alennusta Leffalipun Hinnasta Plussa-kortilla

  Tehokas aika 31-12-99
 • Finnkino Outletissa Alennukset Jopa -15%

  Tehokas aika 22-12-23
 • Finnkino Tarjous - Jopa 30% Edullisemmin

  Tehokas aika 22-12-23
 • Nauti Ylimääräisestä 50% Alennuksesta Finnkino: Ssa

  Tehokas aika 22-12-23
 • Finnkino: Enintään 20% Lopullisesta Loppumäärästä

  Tehokas aika 22-12-23
 • Finnkino: 60% Alennus Kaikesta Rajoitetun Ajan

  Tehokas aika 22-12-23

Nervat
2012-06-17 13:06:30

Suomen suurin leffateatteriyritys

Muuten ihan ok teattereita, mutta itse yritys on tappanut paljon pieniä ja viihtyisämpiä leffateattereita.Finnkinon omat teatterit ovat melko ilmeettömiä ja tyypillisiä. Finnkinon sivusto on siisti ja selkeä, mutta verkkokaupassa ei voi maksaa luottokortilla, mistä miinus.

Maija Rajamäki-Nieminen
2017-02-25 23:36:08

Upeat Metropolitanin esitykset

On suurenmoista saada nähdä suuren oopperatalon monipuolisia esityksiä huippuesiintyjineen. Alkaessani käymään MetOperan esityksissä, katsojia oli suhteellisen vähän. Vuosi vuodelta katsojien määrä on lisääntynyt, tämän talvikauden esityksiä on alettu esittää suuremmassa katsomossa. Jokaisesta oopperasta on kolme esitystä, suosikkioopperoista on ollut lisäesityksiäkin. Omalla kohdallani on meneminenkin helppoa, muutama kilometri sivutieltä moottoritielle josta pääsen nopeasti Turkuun sekä parkkihalli Louheen, sieltä hissillä katutasoon, kadun ylitys niin olen jo Finnkinossa. Ooppera esityksiin meneminen on erilaista kuin elokuviin. Siellä on vaatenarikat, pöydällä on ohjelmanesityslista sekä lasikulhossa Fazerin suklaamakeisia, ja siitä sitten katsomonsaliin istumaan hyville penkeille. Muuten penkit ovat paremman näköiset kuin Metropolitanin. Unohtamatta, ennen esityksen alkamista toivotetaan tervetulleeksi.

FAQ for Finnkino

Onko kauppiaalla Finnkino alennusosio?

Joo. Asiakkaat voivat ostaa arvokkaita tuotteita käymällä Finnkino -erikoisosion osiossa. finnkino.fi myy sesongin ulkopuolisia tuotteita tai ylivarastoituja tuotteita erikoisalalla, mutta finnkino.fi takaa, että erikoisalueen tuotteiden laatu on yhtä hyvä kuin finnkino.fi muiden osien tuotteet.

Kuinka ottaa yhteyttä Finnkino?

Näet \"Ota yhteyttä asiakaspalveluun\" -painikkeen Finnkino -sivulla selaamalla finnkino.fi -kotisivua ja mitä tahansa muuta yksityiskohtaista sivua. Voit napsauttaa tästä paikasta keskustellaksesi Finnkino -asiakaspalvelun kanssa ongelmien ja sekaannusten ratkaisemiseksi.

Arvioi
4.1 / 657 Äänestää

fialennu.com käyttää evästeitä varmistaakseen, että voimme tarjota sinulle parhaan kokemuksen sivustollamme. Jos jatkat, fialennu.com olettaa, että hyväksyt evästekäytäntömme. Lue lisää