fialennu.com
Koti Kaikki Kaupat Thomann Ilmainen Toimitus

Thomann Ilmainen Toimitus Helmikuu 2024

> > Jatkaa thomann.de

Tältä sivulta löydät Thomann Tarjoukset & Alekoodi, ja voit käyttää niitä tallentaaksesi 50% tilaukseesi. Onneksi siellä on 50% [ilmainen] Thomann Ilmainen Toimitus!

 • Kaikki
 • Alennukset

MAINOS

Kokeile kaikkia Thomann-koodeja kassalla yhdellä napsautuksella.

Yli 2 000 000 käyttäjää luottaa

Vahvistettu

 • Thomann Ilmainen Toimitus

  Tehokas aika 16-5-24
 • Thomann Tarjoaa Suuren Valikoiman Podcast Tuotteita 30% Edullisemmin

  Tehokas aika 20-2-24
 • Thomann: -41% ReProducer Audio Labs Epic 4: Stä

  Tehokas aika 20-2-24
 • Liity Palveluun Thomann Tänään Ja Vastaanota Lisätarjouksia

  Tehokas aika 23-2-24
 • Käytä kaikki Thomann-koodit kassalla yhdellä napsautuksella.

  Yli 2 000 000 käyttäjää luottaa

  Vahvistettu

 • Thomann Tarjoaa 50% Alennuksen

  Tehokas aika 16-5-24
 • Säästä Nyt Vähintään 40% Valikoimasta Thomann

  Tehokas aika 16-5-24
 • Thomann Exclusive Sales | Jopa 15% Pois Käytöstä

  Tehokas aika 16-5-24
 • Thomann Extra Sale! Jopa 50% Pois Käytöstä Sitewide

  Tehokas aika 16-5-24
 • Thomann: 50% Alennus Kaikesta Rajoitetun Ajan

  Tehokas aika 16-5-24

Mr Discipline
2018-12-02 20:07:31

Nopea

Nopea, kätevä, luotettava.

Pauli Kauppinen
2018-07-20 08:31:28

Todella toimiva ja helppo verkkokauppa…

Todella toimiva ja helppo verkkokauppa ja erittäin nopea tilausprosessi

Matti Virta
2017-01-04 14:30:14

Thomann on monipuolisin ja luotettava muusikon & musiikkialan verkkokauppa.

Thomannin kanssa on ollut vain ja ainoastaan hyviä osto-kokemuksia.Tuotevalikoima on mielettämän kattava kaikkeen musiikkiin liittyvään, ja kattaa niin aloittelija,- harrastaja kuin ammatti-tasolla musiikin kanssa tekemisissä olevan ihmisen tarpeet. Aivan ihan kaikkea, kuten tuotevalmistajan mallikohtaisia alkuperäislaatuisia varaosia ei löydy, mutta niille on yleensä erikoistuneet liikkeensä erikseen.Maksaminen suoraan tai ennakolla on yhtä luotettavaa, Suomalainen asiakaspalvelu on hyvä ja tuotteiden toimitus on nopeaa ajatellen että tavara kuitenkin toimitetaan Saksasta.Kimppatilaukset Thomannilla ovat erittäin kannattavia, sillä 199 eur ylittävän tilauksen jälkeen toimitus toimitetaan ilman erillisiä rahtikuluja.Tuotteet ovat olleet juuri sitä mitä ostohetkellä korissa on ollut, - ammattitaidolla huolellisesti pakattu ja vielä kuljetuskin Suomeen ollut hellävaraista. Kertaakaan ei ole tullut tilannetta jossa olisi tarvinnut olla yhteydessä takuu-asioissa, - kuljetuksessa särkyneen, tai väärän tuotteen kanssa. Olen kyllä lukenut päinvastaisista tapauksista, mutta silloinkin asiat ovat hoituneet ongelmitta asiakaspalvelun kanssa ja asiakas on ollut tyytyväinen loppujenlopuksi. Ei saa unohtaa kuinka iso Thomann on yrityksenä joka toimittaa musiikkitavaraa päivittäin uskomattomia määriä - muuallekin kuin Suomeen, joten erehtyminen on inhimillistä. Huonoista kokemuksista kannattaa mieluummin olla välittömästi yhteydessä asiantuntevaan ja nopeaan asiakaspalveluun, kuin että yhden kömmähdyksen antaa pilata päivän.

Mika K
2019-08-24 19:45:48

Jatkakaa samaan malliin.

Minulla ei ole moitteen sanaa sanottavana Thomannin toiminnasta. Verkkosivut on selkeät ja kaikki löytyy helposti. Tuotevalikoima on valtava, mikä johtaa usein myös heräteostoksiin. Tilauksen etenemistä on helppo seurata ja joka vaihe ilmoitetaan. Jos jotain tuotetta ei ole heti saatavilla siitä ilmoitettaan välittömästi ja arvioitu uusi saapumisaika kyseisille tuotteille ilmoitetaan ja ne lähetetään jälkitoimituksena. Joskus on käynyt myös niin, että tuotteille ei ole osattu sanoa saapumisaikaa varmasti. Tälläisessä tapauksessa on asiallisesti ilmoitettu, Haluanko odottaa tuotteen saapumista vaiko rahojen palautus. Silloin vika oli tavaran toimittajassa ei Thomannissa. Hienoa, että kaikken voi hoitaa suomeksi. Kaikki tilaukseni ovat olleet riittävän hyvin pakattuja ja saapuneet ehjänä perille. Tavarat on saapuneet noin viikossa perille tilauksen lähettämisestä. Minusta se on nopeaa. Taitaa Thomannilla olla joku pikatoimituspalvelukin hätäisemmille. Yksi ihan pieni huomio "Fishman PRO-AG0-UKE" ukulelemikrofoni on väärässä kategoriassa (muut mikit akustisille kitaroille), jos sen sais muiden ukulele mikkien sekaan niin löytyisi helpommin.

Magnus Hakulinen (Magemies12)
2018-06-01 08:24:40

Hyvää settii

Hyvää settii

Jari kämäräinen
2016-12-14 19:36:56

Monipuolinen ja laadukas toimintatapa.

Olen keskittänyt tilaukseni Thomanilta yhdessä bändikavereiden kanssa usean vuoden ajan. Palveluun olen ollut erittäin tyytyväinen. Monipuolinen tarjonta ja hinta - laatusuhde on mielestäni kohdillaan. Nopea ja varma toimitus on herättänyt luottamusta musakauppaanne kohtaan. Myöskin tuotteen palautus onnistuu tarvittaessa joustavan ammsttitaitoisesti. Kiitos Thoman väki vuodesta 2016.

Ville Huovila
2019-12-20 07:13:40

Loistavaa asiakaspalvelua

Tilasin kitaran joka saapui rikkinäisenä perille. Thomannin puolelta erittäin loistavaa toimintaa asian hoitamiseksi, tosin kuin Postin puolelta.Sain Thomannilta esitäytetyt dokumentit ja selvät ohjeet miten tilanteessa pitää toimia.

Vesa Räsänen
2016-12-16 16:19:47

Hyvät suomenkieliset sivut.

Hyvin toimii, nopea toimitus suoraan kotiovelle. Soittimet laadukkaita ja edullisia. Toki kiinassa tehty halvimmat, mutta toimivia silti.

Ira
2020-07-22 15:13:47

Suosittelut

Suosittelut! Aina nopea toimitus kotiovelle ja myös tuotteen palautus toimii. Kiitos hyvästä asiakaspalvelusta myös :)

pertti uotila
2017-11-28 04:28:44

todella nopeaa ja luotettavaa …

todella nopeaa ja luotettavaa toimintaa.kiitos!

FAQ for Thomann

Onko kauppiaalla Thomann alennusosio?

Joo. Asiakkaat, jotka haluavat ostaa erittäin halpoja thomann.de -tuotteita, voivat käydä kauppiaan thomann.de erikoismyyntiosiossa. Löydät varmasti thomann.de sinulle sopivia myynninedistämistarvikkeita myyntialueelta. Älä epäröi käydä Thomann: n virallisella verkkosivustolla ja tehdä ostoksia juuri nyt.

Kuinka ottaa yhteyttä Thomann?

Thomann: n asiakaspalvelukanavan painike näyttää sanat \"ota yhteyttä asiakaspalveluun\" etusivun alareunassa. Löydä vain painike ja voit sitten keskustella verkossa Thomann -asiakaspalvelun kanssa. Tämä johtuu siitä, että Thomann pyrkii tarjoamaan asiakkaille laadukasta palvelua.

Arvioi
4.6 / 271 Äänestää

Oletamme, että hyväksyt evästekäytännön, jos jatkat. Lue lisää