fialennu.com
Koti Kaikki Kaupat Yliopiston Apteekki Opiskelija Alennus
Yliopiston Apteekki Opiskelija Alennus Toukokuu 2023
> > Jatkaa yliopistonapteekki.fi

Löydä helposti Yliopiston Apteekki Opiskelija Alennus. Kopioi Alekoodi ja syötä se alennuskoodi-kenttään verkkokaupassa nauttiaksesi halvemmista hinnoista.

 • Kaikki
 • Alennukset

MAINOS

 • Nauti Jopa 50 % Alennuksesta - Appliancesdirect

  Tehokas aika 31-12-23
 • Stadiumoutlet: Jopa 20% Alennus

  Tehokas aika 31-12-23
 • Liity Yliopiston Apteekki VIPiin Saadaksesi 10% Alennuksen + Jopa 40% Alennusmyynnistä

  Tehokas aika 24-8-23
 • Yliopiston Apteekki Opiskelija Alennus

  Tehokas aika 24-8-23
 • Nauti Jopa 15% Vähennyksestä Uniikki-tarjoukset-tuotteista Yliopiston Apteekkissa

  Tehokas aika 24-5-23
 • Yliopiston Apteekki:n Koko Valikoima Nyt Vähintään 45% Alennuksessa

  Tehokas aika 24-8-23
 • Tsekkaa Yliopiston Apteekki-nettikaupan Alennukset - Tuotteita Jopa 20% Halvemmalla

  Tehokas aika 24-8-23
 • Säästä Nyt Vähintään 35% Valikoimasta Yliopiston Apteekki

  Tehokas aika 24-8-23
 • Nauti Ylimääräisestä 30% Alennuksesta Yliopiston Apteekki: Ssa

  Tehokas aika 24-8-23
 • Enintään 15% Käytöstä Yliopiston Apteekki-pistorasiasta

  Tehokas aika 24-8-23

Reksa R
2020-04-14 02:32:51

H-i-d-a-s toimitus

Vaikka sinällään luotan Yliopiston Apteekkiin, kuten yleensäkin suomalaisiin apteekkeihin, niin toimituksen hitaus tekee nettiapteekista vaikean suositeltavan. Olen tilannut YA:sta varmaan parisenkymmentä kertaa ja normaalisti reseptilääkkeitä. Reseptilääkkeet tilataan chatissä farmaseutin kanssa ja valitettavasti se on käynyt hitaammaksi jatkuvasti. Nyt muutaman reseptilääkkeen tilaamiseen saattaa mennä aikaa jopa tunti, kun farmaseutti ilmeisesti palvelee samaan aikaan muita asiakkaita. Chattiin pääsyäkin pitää usein odottaa jopa puoli tuntia. Ja nämä olivat siis aikoja ennen koronaa. Nyt koronan aikaan on aivan ymmärrettävää, että tilanne on erikoinen apteekkikaupan ollessa koetuksella monin tavoin.Tilaamisen hitaus ei sinällään nyt haittaa, kun siinä samalla voi olla netissä muutenkin, mutta toimituksen hitaus sen sijaan rassaa pahastikin. Jo ennen koronaa oli aika normaalia, että tilaus pakattiin vasta 3-5 päivää tilauksen teon jälkeen mikä tuntui tahalliselta hidastelulta, koska apteekki myy samaan aikaan yhden tunnin toimitusta, jos tilauksen hakee apteekista. Yritin kysellä farmaseutilta tilauksen teon yhteydessä pikatoimitusta myös, jos kuljetus tulee kuljetusfirman kautta, mutta en saanut siihen vastausta. Nyt koronan aikaan saa varautua jopa kahden viikon postitoimitusaikoihin, kuten juuri nyt on omalle tilaukselle käynyt. Olen joutunut hakemaan paikallisesta apteekista YA:sta tilattuja tuotteita ilman Kela-korvausta, koska lääkkeet loppuivat itsellä ja YA:lla on mennyt melkein kaksi viikkoa (!) pelkästään tuotteiden lähettämiseen. Tietäen miten suuri firma YA on toimituksen hitaus jaksaa kummastuttaa, kun työntekijöitä luulisi riittävän. Tilasin toisesta nettiapteekista jokin aika sitten tuotteita ja melkein tipahdin tuolilta, kun tilaus pakattiin ja lähetettiin samana päivänä.Plussaa tilauksissa on ilmainen kotiinkuljetus, mutta toki nuo kustannukset on sitten leivottu tuotteiden hintoihin sisään.

Tomi
2018-07-25 10:13:04

Yliopiston Apteekin verkkokaupasta tuli…

Yliopiston Apteekin verkkokaupasta tuli hyvä kokemus. Tilasin itsehoitotuotteita, tilaus lähti illalla - seuraavana päivänä toimitus lähetettiin matkaan ja toisena päivänä paketti on noudettavissa postista. Nopea toimitus ja hyvä valikoima tuntuu olevan.

FAQ for Yliopiston Apteekki

Onko kauppiaalla Yliopiston Apteekki alennusosio?

Tietenkin Yliopiston Apteekki avasi erityisen myynninedistämisalueen jokaiselle asiakkaalle, joka voi nauttia ostoksista tavallisina aikoina. Tarjousmyynti -alueen ja eri Alennuskoodi -palvelujen kautta jokainen Yliopiston Apteekki -ostosta ostava asiakas voi säästää keskimäärin €35.

Kuinka ottaa yhteyttä Yliopiston Apteekki?

yliopistonapteekki.fi: n millä tahansa sivulla on Yliopiston Apteekki asettama \"Ota yhteyttä asiakaspalveluun\" -painike. Napsauta tätä painiketta kommunikoidaksesi online -asiakaspalvelun kanssa. Voit myös soittaa Yliopiston Apteekki asiakaspalvelun vihjelinjaan neuvontaa varten. Älä epäröi tehdä niin, jos sinulla on ongelmia ostoksilla yliopistonapteekki.fi.

Arvioi
4.6 / 97 Äänestää

fialennu.com käyttää evästeitä varmistaakseen, että voimme tarjota sinulle parhaan kokemuksen sivustollamme. Jos jatkat, fialennu.com olettaa, että hyväksyt evästekäytäntömme. Lue lisää