fialennu.com
Koti Kaikki Kaupat Yliopiston Apteekki Opiskelija Alennus
Yliopiston Apteekki Opiskelija Alennus Syyskuu 2022
> > Jatkaa yliopistonapteekki.fi

Löydä helposti Yliopiston Apteekki Opiskelija Alennus. Kopioi Alekoodi ja syötä se alennuskoodi-kenttään verkkokaupassa nauttiaksesi halvemmista hinnoista.

 • Kaikki
 • Alennukset
 • Outletista Tuotteita Jopa 40-90% Alennuksella | 24MX

  Tehokas aika 31-12-22
 • Yliopiston Apteekki Opiskelija Alennus

  Tehokas aika 24-12-22
 • Saa Jopa -20% Uniikki-päivät 20-tuotteista Yliopiston Apteekkissa

  Tehokas aika 2-10-22
 • Säästä Jopa 20% Emättimen Limakalvojen Kuivuus-tuotteista Yliopiston Apteekkissa

  Tehokas aika 5-10-22
 • Saa Jopa 20% Alennus Uutuudet-tuotteista Yliopiston Apteekkissa

  Tehokas aika 1-10-22
 • Säästä Jopa 30% Hyvinvointi-tuotteista Yliopiston Apteekkissa

  Tehokas aika 4-10-22
 • Jopa 20% Eläinten Hoito- Tuotteista

  Tehokas aika 3-10-22
 • Yliopiston Apteekki Tarjoaa 60% Alennuksen

  Tehokas aika 24-12-22
 • Tsekkaa Yliopiston Apteekki-nettikaupan Alennukset - Tuotteita Jopa 55% Halvemmalla

  Tehokas aika 24-12-22
 • Jopa 35%: N Alennus Yliopiston Apteekki: Ssa

  Tehokas aika 24-12-22
 • Yliopiston Apteekki-pistorasia: Enintään 15% Off Outlet -tuotteista

  Tehokas aika 24-12-22
 • Yliopiston Apteekki: 40% Alennus Täysihintaisesta Ostosta | Sähköposti Kirjaudu

  Tehokas aika 24-12-22

Tomi
2018-07-25 10:13:04

Yliopiston Apteekin verkkokaupasta tuli…

Yliopiston Apteekin verkkokaupasta tuli hyvä kokemus. Tilasin itsehoitotuotteita, tilaus lähti illalla - seuraavana päivänä toimitus lähetettiin matkaan ja toisena päivänä paketti on noudettavissa postista. Nopea toimitus ja hyvä valikoima tuntuu olevan.

Reksa R
2020-04-14 02:32:51

H-i-d-a-s toimitus

Vaikka sinällään luotan Yliopiston Apteekkiin, kuten yleensäkin suomalaisiin apteekkeihin, niin toimituksen hitaus tekee nettiapteekista vaikean suositeltavan. Olen tilannut YA:sta varmaan parisenkymmentä kertaa ja normaalisti reseptilääkkeitä. Reseptilääkkeet tilataan chatissä farmaseutin kanssa ja valitettavasti se on käynyt hitaammaksi jatkuvasti. Nyt muutaman reseptilääkkeen tilaamiseen saattaa mennä aikaa jopa tunti, kun farmaseutti ilmeisesti palvelee samaan aikaan muita asiakkaita. Chattiin pääsyäkin pitää usein odottaa jopa puoli tuntia. Ja nämä olivat siis aikoja ennen koronaa. Nyt koronan aikaan on aivan ymmärrettävää, että tilanne on erikoinen apteekkikaupan ollessa koetuksella monin tavoin.Tilaamisen hitaus ei sinällään nyt haittaa, kun siinä samalla voi olla netissä muutenkin, mutta toimituksen hitaus sen sijaan rassaa pahastikin. Jo ennen koronaa oli aika normaalia, että tilaus pakattiin vasta 3-5 päivää tilauksen teon jälkeen mikä tuntui tahalliselta hidastelulta, koska apteekki myy samaan aikaan yhden tunnin toimitusta, jos tilauksen hakee apteekista. Yritin kysellä farmaseutilta tilauksen teon yhteydessä pikatoimitusta myös, jos kuljetus tulee kuljetusfirman kautta, mutta en saanut siihen vastausta. Nyt koronan aikaan saa varautua jopa kahden viikon postitoimitusaikoihin, kuten juuri nyt on omalle tilaukselle käynyt. Olen joutunut hakemaan paikallisesta apteekista YA:sta tilattuja tuotteita ilman Kela-korvausta, koska lääkkeet loppuivat itsellä ja YA:lla on mennyt melkein kaksi viikkoa (!) pelkästään tuotteiden lähettämiseen. Tietäen miten suuri firma YA on toimituksen hitaus jaksaa kummastuttaa, kun työntekijöitä luulisi riittävän. Tilasin toisesta nettiapteekista jokin aika sitten tuotteita ja melkein tipahdin tuolilta, kun tilaus pakattiin ja lähetettiin samana päivänä.Plussaa tilauksissa on ilmainen kotiinkuljetus, mutta toki nuo kustannukset on sitten leivottu tuotteiden hintoihin sisään.

FAQ for Yliopiston Apteekki

Onko kauppiaalla Yliopiston Apteekki alennusosio?

Tietenkin Yliopiston Apteekki avasi erityisen myynninedistämisalueen jokaiselle asiakkaalle, joka voi nauttia ostoksista tavallisina aikoina. Tarjousmyynti -alueen ja eri Alennuskoodi -palvelujen kautta jokainen Yliopiston Apteekki -ostosta ostava asiakas voi säästää keskimäärin €49.

Kuinka ottaa yhteyttä Yliopiston Apteekki?

yliopistonapteekki.fi: n millä tahansa sivulla on Yliopiston Apteekki asettama \"Ota yhteyttä asiakaspalveluun\" -painike. Napsauta tätä painiketta kommunikoidaksesi online -asiakaspalvelun kanssa. Voit myös soittaa Yliopiston Apteekki asiakaspalvelun vihjelinjaan neuvontaa varten. Älä epäröi tehdä niin, jos sinulla on ongelmia ostoksilla yliopistonapteekki.fi.

Arvioi
3.3 / 772 Äänestää